Galatasaray başını yaktı

Düzenleyen:
Galatasaray başını yaktı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup'un, tam olarak iyileşmeden çıktığı Galatasaray maçında ayağında ödem oluştu. Yıldız futbolcunun 2-3 ay sahalardan uzak kalabileceği konuşuluyor.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'un, tam iyileşmeden oynama isteği kendi başını derde soktu...

G.SARAY HIRSI BAŞINI YAKTI

Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçında sol ayak bileğinde burkulmaya bağlı tendon kılıflarında zorlama ve ödem oluştuğu için oyuna devam edemeyen Ozzie, tam 10 gün sonra iyi hissetiğini söyleyip Galatasaray karşılaşmasında forma giydi. Ancak genç yetenek bu maçta da aynı ayak bileğinde ödem oluştuğu için ilk 45 dakika sonunda oyundan çıkmak zorunda kaldı. Hareketli yer olan bilekteki ödemi tam geçmeyen ve sakatlığı nüksetme ihtimali olan Oğuzhan'ın bir süre daha takıma giremeyeceği ve kulupü doktoru Sarper Çetinkaya tarafından da temkinli bir şekilde tedavisine devam edildiği belirtildi.

2-3 AY OYNAMAMA RİSKİ VAR!

Genç oyuncunun, yarınki Kayserispor veya hafta içindeki Napoli maçlarından birinde oynaması halinde 2-3 ay sahalardan uzak kalabileceği ortaya çıktı.

Bu durum teknik direktör Şenol Güneş'i tedirgin ederken, tecrübeli teknik adamın Oğuzhan'ın durumunu yakından takip ettiği ve doktorlardan devamlı bilgi aldığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...