Avni Aker'de kaleciler devleşti! Gol çıkmadı

Düzenleyen:
Avni Aker'de kaleciler devleşti! Gol çıkmadı

SPOR Haberleri

Trabzonspor sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor arasındaki mücadele 0-0 sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor Avni Aker'de Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İkinci yarının çok hareketli geçtiği mücadelenin 90 dakikasında her iki ekip de gol bulamadı ve taraflar sahadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı.

Bu sonucun ardından Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor puanını 7'ye çıkarırken, Akhisar Belediyespor'un puanı 6 oldu.

Trabzonspor bu sonuçla aynı zamanda ligde oynadığı 7 maçın 5'inde rakip fileleri havalandıramamış oldu.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Akhisar Belediyespor ise sahasında Adanaspor'u konuk edecek.

TRABZONSPOR'DA 2 HAFTA SONRA İLK 11'E ALINDILAR

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, son 2 hafta yedek soyundurduğu Ogenyi Onazi ve Fabian Castillo'ya ilk 11'de görev verdi. Bordo-mavili takımda ligin ilk 4 haftasında 11'de forma giyen ancak form düşüklüğü nedeniyle Atiker Konyaspor ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında yedek kulübesinde oturan Nijeryalı futbolcu Onazi ve Kolombiyalı Fabian Castillo, 2 hafta aradan sonra tekrar 11'deki yerlerini aldı. Trabzonspor'da ligin ilk 6 haftasında gol yollarında suskun kalan Muhammet Demir, 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

ERSUN YANAL KARŞILAŞMAYI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden izledi. Ligin 5. haftasında Atiker Konyaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nı oynanan karşılaşmada hakem Serkan Çınar tarafından tribünlere gönderilen ve 2 maç ceza alan Yanal, Kardemir Karabükspor maçının ardından bu karşılaşmada da yedek kulübesinde yer alamadı.

Karşılaşmaya her iki ekip de kontrollü bir başlangıç yaptı. Trabzonspor topu daha fazla ayağında tutan taraf olurken, Akhisar Belediyespor ise hızlı hücumlarla etkili olmaya çalıştı. Bordo-mavili ekip özellikle sağ kanattan rakip alanda pozisyon aradı.

Trabzonspor'un sezon başında MLS'ten transfer ettiği Castillo, zaman zaman etkili olmaya çalışsa da birçok pozisyonda yanlış tercihlerde bulundu.

GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ SÜRPRİZ SAKATLIK

Karşılaşmanın 36. dakikasında Trabzonspor'da beklenmedik bir sakatlık yaşandı. Ogenji Onazi rakibini kovalarken bir anda orta sahada sakatlandı ve kendini yere bıraktı. Sağlık görevlileriyle saha kenarına gelen Onazi, tedavisinin ardından oyuna devam edemedi Arka adalesinde gerilme olan Onazi yerine 38. dakika oyuna Okay Yokuşlu girdi.

İLK YARININ EN TEHLİKELİ POZİSYONU

Mücadelenin 43. dakikasında Trabzonspor en tehlikeli atağını geliştirdi. Sağ kanattan gelişen atakta Zeki topla birlikte ileri çıktı. Zeki Yavru çizgiye doğru inerken topu ceza yayına doğru gönderdi. Zeki'nin pasında Okay Yokuşlu topu bekletmeden kaleye göndermek istedi ancak Okay'ın şutu az farkla auta çıktı.

İlk yarıda başka önemli bir pozisyon olmadı ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.

TRABZONSPOR FATİH'İ GEÇEMEDİ! 3 DAKİKADA 3 POZİSYON

İkinci yarıya Trabzonspor baskılı başladı. Karşılaşmanın 49. dakikasında gelişen Trabzonspor atağında Castillo'nun şutu Suk'a çarptı ve Bero'nun önünde kaldı. Bero'nun şutunu kaleci Fatih çıkardı. Pozisyonun devamında topu bu kez Suk kaleye göndermek istedi ancak kaleci Fatih yine gole izin vermedi.

51. dakikada kullanılan kornerde top ceza sahası dışındaki Okay Yokuşlu'da kaldı. Okay, ceza sahası dışından çok şık aşırtma vuruş ile topu kaleye gönderdi ancak Fatih bir kez daha mükemmel bir kurtarışla topu kornere çeldi.

Gelişen Trabzonspor atağında Mehmet Ekici, ceza sahasında savunmanın arkasına sarkan Castillo'ya pasını çıkardı. Castillo ceza sahası sol çaprazında kaleci Fatih ile karşı karşıya yerden vuruşunu yaptı ancak kalci Fatih ayaklarıyla golü önlemeyi başardı.

KIRMIZI KART! KALESİNDE BU KEZ ONUR DEVLEŞTİ

Mücadelenin 78. dakikasında Akhisar Belediyespor'da sol kanatta Mervan topla buluştu. Mervan rakibi Aytaç Kara'nın ayağına basması sonrası yerde kaldı ve hakem faulü belirledi. Hakem bu pozisyonda ilk yarıda sarı kartı bulunan Aytaç'a 2. sarıdan kırmızı kartı gösterdi. Trabzonspor sahada 10 kişi kaldı. Serbest vuruşta Ömer Bayram topu ceza sahasına havalandırdı. Yaşanan karambol sonrası ceza sahasın Mervan topu önünde buldu. Mervan kaleye yakın noktadan şutunu çekti ancak Onur Kıvrak mükemmel bir kurtarışla gole izin vermedi.

Karşılaşmanın kalan süresinde de her iki ekip gol bulamadı. 90 dakika sonunda Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.
 

TRABZONSPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR 0-0

STAT: Avni Aker
HAKEM: Ali Palabıyık

SAAT: 19:00
YAYIN: LİG TV

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Uğur, Durica, Güray, Okay, Onazi, Bero, Mehmet Ekici, Castillo, Suk.
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Fatih, Lopes, Douglao, Caner, Ömer Bayram, Vaz Te, Custodio, N'Guemo, Onur, Soner, Rodallega.
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...