Fatih duvarı

Düzenleyen:
Fatih duvarı

SPOR Haberleri

Akhisar’ın eldiveni 10 kurtarışa imza atarken, bordo-mavililer adına da kaptan Onur Kıvrak yüzde yüzlük bir gole izin vermedi. Aytaç Kara kırmızı kart gördü

Uğur AKTAN

Trabzonspor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Tolunay Kafkas’ın başında olduğu Akhisar Belediye engelini aşamadı ve bu sezon ilk beraberliğini aldı. Bordo-mavili taraftarların geçen sezonun 30. haftasında oynanan Fenerbahçe maçı nedeniyle alınan cezanın ardından tribünleri ilk defa (hatırı sayılır şekilde) doldurduğu karşılaşmanın ilk yarısında önemli bir gol fırsatı yaşanmazken, Trabzonspor soyunma odasına isabetli şut kaydedemeden gitti. Maçın ikinci 45 dakikasında ise ilk yarıdaki tutuk futbolun aksine sahada “fırtına” gibi esen bir Trabzonspor vardı. Santrayla birlikte Akhisar’a büyük bir baskı kuran Ersun Yanal’ın (ki hoca cezası sebebiyle tribündeydi) öğrencileri rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. 

Baskıyla gelen şutlar

49’da genç yıldız Bero’nun şutunda bir dönem Trabzonspor forması da giyen Fatih başarılıydı. 50’de Okay Yokuşlu ceza sahası dışından çok şık bir aşırtma denedi ama Fatih parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda yaşanan karambolle topu kale sahasında önünde bulan Mustafa Akbaş’ın şutu da Fatih’i geçemedi. 59’da Mehmet Ekici ceza sahasına koşu yapan Castillo’yu düşündü, onun vuruşunda Fatih yine başarılıydı. 29 yaşındaki kaleci 71’de Mehmet Ekici, 75’te N’Doye’nin şutlarında da gole izin vermedi. Aytaç Kara 78’de ikinci sarı karttan kırmızı görüp takımını 10 kişi bırakırken, 79’da Mervan yakın mesafeden Onur’a nişanladı ve 90 dakika       0-0 sona erdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...