Şehir Konakları Ümraniye’de yükselecek

Düzenleyen:
Şehir Konakları Ümraniye’de yükselecek

Ekonomi Haberleri

Sur Yapı, Ümraniye’de yeni bir projesini daha hayata geçiriyor. Metrogarden konut projesi ile Mayıs 2011’de bölgeye adım atan, Eylül 2014’te de Metrogarden Alışveriş Merkezinin açılması ile bölgeye değer kazandıran Sur Yapı, yine aynı bölgede “Şehir Konakları” projesini inşa edecek.

İki adet 5 katlı bahçe konakları, 9 katlı 3 blok şeklinde teras konakları ve 14 katlı rezidans blokundan oluşan konut projesi, 200 milyon TL yatırımla 13 dönüm arazi üzerine yapılacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; “Bu projemiz Metrogarden AVM’ye ve metro hattına yürüme mesafesinde. Sakinlerimiz otomobillerini kullanmaya gerek duymadan kolaylıkla ihtiyaçlarını giderebilecekler. Şehir Konakları projemize yakın konumda, 400 yataklı Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete girmeye hazırlanıyor. Ayrıca pek çok özel eğitim kurumu ve devlet okulu da bölgede yer alıyor. Modern mimariyle yorumlanmış konak tipi proje; az katlı ve yatay mimarisiyle, şehirli ama içten ve samimi çehresini ortaya koyacak” dedi.
Projede, giriş katlarda bulunan dairelerin önündeki geniş yeşil alanlar, su yolları ile çevreleniyor. Bu atmosfer giriş katlarda yaşayanları, âdeta müstakil bir dairede yaşıyormuş gibi hissettiriyor. Bunun yanı sıra blokların tümünde salon ve mutfak cepheleri bahçeye bakıyor. Site içerisinde 450 metrekare koru alanında; meşe, ıhlamur, erguvan ağaçları mevcut. Ağaç ev, macera parkı, süs havuzları ve köprüler ile bu koru alanı, dinginlik ve huzuru site sakinleri ile buluşturacak. Bunlara ek olarak spor alanları, kapalı havuz, sauna, kafe, oturma alanları, şömine alanı da sunuluyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...