DEAŞ Irak helikopterini düşürdü

DEAŞ Irak helikopterini düşürdü

DÜNYA Haberleri

Musul çevresinde bugün en şiddetli çatışmaların yaşandığı noktalardan biri, Şura kasabasıydı.

Kasabayı terör örgütü IŞİD'den tamamen geri alan Irak Ordu birliklerinin fotoğrafları, uluslararası ajanslar tarafından geçildi. Ağır silahlarla DAEŞ mevzilerine saldıran Irak özel kuvvetleri, kasabayı kurtarmayı başardı. Ancak, DAEŞ tarafından ateşlenen bir füze Irak ordusuna ait helikopteri vurdu. Reuters foto muhabiri Goran Tomasevic, dumanlar içinde yere doğru alçalan helikopterin fotoğrafını çekti.

DEAŞ Şura kasabasında Irak helikopterini düşürdü

KAÇMAK İSTEYEN AİLELER KURŞUNA DİZİLDİ
Öte yandan, DAEŞ elinde tuttuğu Anbar’a bağlı Aneh ilçesinde katliam yaptı. İlçeden kaçmak isteyen aileleri kurşuna dizdi. DAEŞ'in öldürdüğü sivillerin çoğu çocuk ve kadın. Aneh Kaymakamı Saad ed-Duleymi, çöle doğru kaçmaya çalışan ailelerin yakalandığını belirterek, “DAEŞ ilçeden kaçmak isteyen çoğu çocuk ve kadınlardan oluşan aileler ile onlara yardım eden kişiyi dün kurşuna dizerek öldürdü ve  cesetlerini çölde bıraktı” dedi.

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...