Ankara’da yıldızlı gece

Düzenleyen:
Ankara’da yıldızlı gece

SPOR Haberleri

Türkiye Tenis Federasyonu’nun katkılarıyla, organizasyonunu Türk Ekonomi Bankası’nın üstlendiği ‘TEB BNP Paribas Tennis Stars Series’ Ankara Arena’da düzenlendi.

Murad TAMER - ANKARA

Etkinlikte dünyaca ünlü tenis yıldızları, şampiyon milli raketlerimizle kozlarını paylaştı. ‘TEB BNP Paribas Tennis Stars Series’, Türkiye’de gerçekleştirilen ilk geniş çaplı tenis şovu organizasyonu oldu. Gün boyu süren farklı aktivitelerle birlikte Ankara Arena’da eğlence zirve yaptı. İlk olarak korta çıkan Pat Cash ve Marsel İlhan oldu. İkilinin kapışmasında Avustralyalı efsanenin esprileri, hakemlere ve Marsel’e takılmaları seyircilere kahkahalar attırdı. Sporcumuz karşılaşmayı 6-2, 3-6 ve tie-break’te 7-3’lük setlerle 2-1 kazandı. Ardından Çağla Büyükakçay ile dünyaca ünlü Eugenie Bouchard sahne aldı. İki tenisçinin mücadelesinde gülen taraf 6-4, 4-6, 7-4’lük setlerle 2-1 kazanan Çağla oldu. Yaklaşık 7 bin civarındaki Ankaralı unutulmayacak bir tenis şöleni yaşadı. 
   

PAT KIRDI GEÇİRDİ
Tenis tarihinin en iyi file önü oyuncularından biri olarak kabul edilen ve meşhur bandanasıyla da tanınan Pat Cash dünkü şovun başrolündeydi. Avustralyalı efsane, şakaları ve esprileriyle Ankara Arena’yı kahkahalara boğdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...