Bruma göz kamaştırıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Bruma göz kamaştırıyor!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Deplasmanlarda Galatasaray’ı sırtlayan, son olarak Adana’yı yıkan Bruma, futboluyla adeta göz kamaştırıyor. Ligde, Aslan’ın skora en fazla etki eden (4 gol, 3 asist) ismi olan Portekizli, bir maçta değil, sezon başından beri müthiş oynuyor.

Real Sociedad’da kiralık olarak geçirdiği yılın ardından Galatasaray’a çok formda dönen Bruma, her maçta takımın en etkili ismi olarak dikkat çekiyor.

Portekizli futbolcu özellikle deplasmandaki karşılaşmalarda coşuyor. Akhisar’da bir gol bir asistle oynayan Bruma, Vodafone Arena’da Beşiktaş ağlarını müthiş bir slalom sonucunda havalandırmıştı.

Ankara’da Gençlerbirliği’ni yıkan tek golü kaydeden 22 yaşındaki futbolcu, aynı başarıyı Adana’da da gösterdi. Bu kez ceza sahası dışından kaleciyi avlayan yıldız oyuncu, geride kalan 9 haftada Galatasaray’ın skora en fazla etki eden ismi. 4 gol 3 asistlik bir istatistik yakalayan ve 7 gole etki eden Bruma’yı, Eren Derdiyok (5 gol) ve Sneijder (3 asist) takip ediyor.

Kendini aştı

Bruma’yla ilgili en çarpıcı noktalardan biri de tüm maçlarda çok iyi oynaması. Sezon başından beri istikrarlı bir şekilde yüksek performans ortaya koyan Bruma, Galatasaray’daki tartışmasız en başarılı dönemini yaşıyor. 2013-14’te 7 maça çıkıp 3 asist yapan Bruma, 2014-15’te 20 maçta 1 gol atıp, 2 gol asiste imza atmıştı.   

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...