ABD'de köprü çöktü, 3 araç sulara kapıldı

ABD'de köprü çöktü, 3 araç sulara kapıldı

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Washington eyaletindeki Skagit Nehri üzerinde bulunan 4,5 metre yüksekliğindeki çelik köprü aniden çöktü. Bu esnada seyir halinde bulunan üç araç köprüyle birlikte nehre düştü.

ABD'nin Washington eyaletindeki Skagit nehri üstünde yer alan Interstate 5 karayolu köprüsü çöktü. nbsp;Bu esnada seyir halinde bulunan üç araç köprüyle birlikte nehre düştü.
Washington Acil Müdahale Ekibi Başkanı Marcus Deyerin, araçlardaki üç kişinin kurtarıldığını ve çevredeki hastanelere kaldırıldıklarını söyledi ancak durumları hakkında bilgi vermedi.
Bir görgü şahidi, Seattle'ın 60 kilometre kuzeyinde bulunan köprünün çökmeden önce, aşırı yüklü bir kamyonun, köprünün sağ üst yanına çarptığını söyledi.Köprünün her iki senede bir incelemeden geçtiği, son olarak geçtiğimiz yıl verilen raporda köprünün üzerinde bulunduğu beton ayaklar ve çelik yapı gibi alanların testlerden geçtiği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...