Manchester Kadıköy'e sürünerek geliyor

Düzenleyen:
Manchester Kadıköy'e sürünerek geliyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe maçı için Kadıköy yolcusu olan Manchester United, kötü performans nedeniyle zor günler geçiriyor.

İlk maçta Fenerbahçe'yi 4-1 yenen Manchester United için son dönemde işler hiç de yolunda gitmiyor. 4-0'lık Chelsea hezimeti ve 0-0'lık Burnley maçlarıyla ManU, ligde zirvenin 8 puan uzağında kaldı. Moyes'tan bile kötü başlangıç yapan Mourinho, Kadıköy'e nasıl bir kadroyla çıkacağını kara kara düşünüyor.

İLK MAÇ 4-1 BİTMİŞTİ

Kırmızı Şeytanlar, Old Trafford'da oynanan maçta Fenerbahçe'yi 4-1 mağlup etmişti. Ancak o karşılaşma sonrası işler, Manchester United için pek de iyi gitmedi.

Ligde Chelsea karşısında alınan 4-0'lık ağır yenilgi, Mourinho ve öğrencilerine büyük bir darbe oldu. Manchester United, son lig maçında ise Burnley ile golsüz berabere kaldı. Kırmızı Şeytanlar, lider Manchester City'nin 8 puan gerisinde...

FENERBAHÇE ÇIKIŞA GEÇTİ

Fenerbahçe ise tam tersi bir şekilde, Old Trafford'daki yenilginin ardından 2 kritik galibiyete imza attı. Önce Atier Konya deplasmanında 1-0 kazanan Sarı-Lacivertliler, önceki akşam ise Karabükspor'u 5-0 mağlup etti.

Perşembe günkü kritik mücadele öncesi Manchester United, hem moral hem de form olarak dibe vurmuş durumda. İstanbul'a çok kötü bir dönemde geliyorlar. Fenerbahçe'de ise moraller yerinde.

MOU'NUN ZORLU SINAVI

Ligde peş peşe kötü sonuçlar alan ve Moyes döneminden bile kötü bir başlangıç yapan Manchester, pazar günü Swansea ile önemli bir müsabakaya çıkacak.

Mourinho'nun bu maçı düşünerek Fenerbahçe karşısında birçok as oyuncusunu dinlendirmesi bekleniyor.

Ancak Sarı-Lacivertliler önünde alınacak kötü bir sonuç da işleri içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Kısacası Kadıköy'de Mou'yu zorlu bir sınav bekliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...