İstemiyorsan gidebilirsin

Düzenleyen:
İstemiyorsan gidebilirsin

SPOR Haberleri

Advocaat ile Emenike arasındaki ilişkiler kopma noktasına geldi. Hollandalı, problemli golcüye, “Ya kendine çekidüzen ver ya da başka bir kulüp bul” dedi

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’de Emenike krizlerinin sonu gelmiyor. Şartlar ne olursa olsun Nijeryalı golcü bir problem çıkarmayı başarıyor. İsmail Kartal döneminde forma çıkarma olayıyla gündeme gelen, Vitor Pereira’nın kadroda istemediği Emenike, kendisine kollarını açan Dirk Advocaat’ı da çileden çıkarmayı başardı. Takımın en skorer oyuncusu olmasına rağmen disiplinsiz hareketleri sebebiyle dikkati çeken Nijeryalı yıldızla bir konuşma yapan Hollandalı hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşınca resti çekti. Advocaat, “Ben seni Spartak’tan beri takip ediyorum. Yeteneklerini takdir ediyorum. Ama disiplinsiz tavırların takıma zarar veriyor. Saha içinde bildiğini okuyorsun, takım kurgusunu bozuyorsun. İdmanlara, yemeklere geç kalıyorsun, takıma saygısızlık yapıyorsun” dedi. 
Bir daha uyarmayacağım
Advocaat’ın babacan bir tavırla kendisine çekidüzen vermesini istediği Emmanuel Emenike ise suçun kendisinde olmadığını savundu. “Buraya geldiğim günden beri insanlar üzerimde sürekli baskı kuruyor” diyen Nijeryalı, “Her olayda suçlu ben oluyorum. Problem çıkardığım söyleniyor. Herkes benim açığımı arıyor. Bana saldırmak için fırsat kolluyor” çıkışında bulundu. Advocaat konuya, “Ben geçmişi bilmiyorum. Burada yoktum. Ancak beni ve ekibimi bu şekilde suçlayamazsın. Sana ilk günden beri tamamen önyargısız bir şekilde, sevgi ve saygıyla yaklaştım. Ama sen tüm uyarılara rağmen toparlanmıyorsun. Bir daha uyarmayacağım, ya kendine gelirsin ya da devre arasında çeker gidersin” sözleriyle nokta koydu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...