Yasin bin pişman

Düzenleyen:
Yasin bin pişman

SPOR Haberleri

Kariyerinde ilk defa A Milli Takım’da resmi maça bu sezon çıkan Galatasaray’ın genç futbolcusu, Terim’in gözünden de düşmekten korkuyor

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray’da Adanaspor maçında oyundan çıktıktan sonra yaptığı hareketler sebebiyle kadro dışı bırakılan Yasin Öztekin büyük pişmanlık yaşıyor. Kariyerinin en formda dönemlerinden birini geçirirken, bir anlık reaksiyonla agresif hareketler sergileyen; formayı yere atan, yedek kulübesinin camlarına vuran ve bedelini ağır ödeyen Yasin şimdi kafasını duvarlara buluyor. Kendisiyle ilgili verilen karar sonrası kimseye kızgınlığı olmadığını yakın çevresine belirten başarılı futbolcu “Sadece kendime kızıyorum” dedi. Geride bıraktığımız sezonlarda özel maçlarda fırsat bulsa da, ilk defa bu sezon bir resmi maçta A Milli Takım formasını terleten 29 yaşındaki oyuncu, Türkiye’nin oynayacağı Kosova karşılaşması öncesi Fatih Terim’in de gözünden düşme korkusunu yaşıyor. 
Tekrar özür dileyecek
Ukrayna ve İzlanda maçları aday kadrosunda Hakan Balta ve Tolga Ciğerci ile birlikte Galatasaray’dan davet edilen 3’üncü futbolcu olan Yasin, İzlanda müsabakasında 11’de yer almış, 59 dakika sahada kalmıştı.  Galatasaray’ın Başakşehir’le oynayacağı maçtan sonra Fenerbahçe derbisine kadarki 16 günlük süreci fiziksel ve psikolojik olarak çok iyi geçirmeyi planlayan Yasin Öztekin, Terim’den müjde bekliyor. Öte yandan Yasin, hem hocası Riekerink’ten hem de yönetimden bir defa daha özür dilemeyi düşünüyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...