Erdoğan yarın saat 13.00'te Reyhanlı'da olacak

/ Kaynak: AA
Erdoğan yarın saat 13.00'te Reyhanlı'da olacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın 2 ayrı bombalı saldırı ile sarsılan Reyhanlı'ya geliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın 2 ayrı bombalı saldırı ile sarsılan Reyhanlı'ya geliyor. Başbakan Erdoğan'ın programı güvenlik gerekçesi ile açıklanmazken tek bilgi Ak Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci'den geldi. Kimyeci, Başbakan Erdoğan'ın 25 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00'te Reyhanlılılarla bir araya geleceğini açıkladı.
Başbakan Erdoğan'ın yarın öğlen saatlerinde Hatay'a gelmesi ve ardından 11 Mayıs günü 2 ayrı bombalı saldırının yaşandığı Reyhanlı ilçesinde çeşitli temaslarda bulunması bekleniyor. nbsp;
Erdoğan'ın gezi programı hakkında yazılı bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Kimyeci, "Başbakanımız, Reyhanlı ilçemizde yaşanan acımızı paylaşmak ve taziye ziyaretlerinde bulunmak üzere cumartesi günü saat 13.00'te Reyhanlı Belediye binası önünde olacak. Birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstermek üzere bir araya geleceğiz" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...