Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın kız kardeşi evlendi

/ Kaynak: İHA
Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın kız kardeşi evlendi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Galatasaraylı yıldız futbolcu Burak Yılmaz, kız kardeşi Manolya Yılmaz ile iş adamı Oktay Başaran'ın düğün törenine katıldı.

Galatasaraylı yıldız futbolcu Burak Yılmaz, kız kardeşi Manolya Yılmaz ile iş adamı Oktay Başaran'ın düğün törenine katıldı. Damadın nikah şahitliğini yapan Burak, kardeşine sarılırken gözleri doldu. nbsp;Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, kız kardeşi Manolya Yılmaz'ın düğün töreni için Antalya'ya geldi. Yaklaşık 800 kişinin katıldığı düğün Mardan Palace Otel'de gerçekleşti.
Burak Yılmaz, nikah öncesi salona gelenleri girişte karşıladı. Akrabaları ile hasret gideren Burak'ın bir hayli heyecanlı olduğu görüldü. Burak Yılmaz'ı kardeşinin bu mutlu gününde takım arkadaşı Selçuk Şahin, Trabzonspor'dan Serkan Balcı, Gençlerbirliği'nden Doğa Kaya'da yalnız bırakmadı. Aile ve yakın çevre arasında gerçekleşen törende Burak Yılmaz, kardeşi Manolya'nın elinden tutarak merdivenlerin yarısına kadar indirerek, kardeşini damat Oktay Başaran'a bıraktı. Alkışlar eşliğinde nikah masasına oturan çiftin nikahını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen kıydı. Genç çiftin nikahını kıyan Başkan Evcilmen, evlilik cüzdanını Manolya Yılmaz'a vererek mutluluklar diledi. Damadın nikah şahitliğini yapan Burak Yılmaz, kardeşine uzun süre sarıldığı ve gözlerinin dolduğu görüldü.
Kardeşinin nikahının kıyılmasının ardından İHA'ya açıklamada bulunan yıldız futbolcu Burak Yılmaz, "Benim canım ciğerim bir tanecik kardeşim bugün dünya evine girdi. Onun adına çok mutluyum, çok huzurluyum. Aslan gibi birisiyle evlendi. Oktay Başaran kardeşimize emanet ettim kardeşimi. O yüzden ikisinin adına çok mutluyum. Bir yastıkta kocasınlar, ömür boyu mutlu olsunlar. İnşallah mutlu huzurlu bir yaşam sürerler" temennisinde bulundu.
Burak Yılmaz, "Size ne zaman sıra gelecek?" sorusuna, "Bana çok zor" cevabını verdi.
Daha sonra tebrikleri kabul eden Burak Yılmaz, düğünün yapılacağı salona geçti.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...