Jeremain Lens: Sunderland'e dönmek istemiyorum

Düzenleyen:
Jeremain Lens: Sunderland'e dönmek istemiyorum

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Sunderland'den kiraladığı Jeremain Lens, kararını verdi: Kendimi buraya ait hissediyorum. Yönetim de isterse Fenerbahçe'de kalmak istiyorum.

Oynadığı futbol, attığı ve attırdığı goller ile Fenerbahçe'nin "can damarı" olan Jeremain Lens, bir daha Sunderland'a dönmek istemediğini söyledi. İngiliz ekibinden 1 yıllığına kiralanan yıldız futbolcu, "Ben hiçbir kulüpte Fenerbahçe'de olduğum kadar mutlu olmadım. Takım içinde dostluk, arkadaşlık mükemmel. Kendimi artık buraya ait hissediyorum. Yönetim de isterse, Fenerbahçe'de kalmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

SUNDERLAND 12 MİLYON EURO'YA TRANSFER ETMİŞTİ

Lens, dolu tribünler önünde oynamanın güçlerini ikiye katladığını sözlerine eklerken, "Sahada ilk kez bu kadar çok Fenerbahçeli taraftar gördüm. Yemin ediyorum ki onların sayesinde hiç yorulmadık" diye konuştu. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Yönetim, Sunderland'dan Lens'in bonservisini almak için bir süredir çalışma yürütüyor. Ancak bu o kadar kolay değil. Ada ekibi, 28 yaşındaki Hollandalıyı Dinamo Kiev'den geçen sezon 12 milyon Euro ödeyerek transfer etmişti.

KANARYAYI UÇURAN ADAM

Sezona kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe, son 1.5 ayda aldığı sonuçlarla gelecek için taraftarına ümit verdi. UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'ı mağlup eden Kanarya, son 10 resmi maçta sadece 1 yenilgi aldı. Lens'in forma giydiği 7 maçta Fenerbahçe 6 kez galip gelirken, Hollandalı futbolcu takımı adına 2 gol 4 asist üretti. Sarı-lacivertliler, Holandalı kanat oyuncusunun sakatlığı nedeniyle görev alamadığı Osmanlı ve Alanya maçlarını berabere bitirirken, Old Trafford'daki M.United maçını ise 4-1 kaybetmişti. Lens, forma giydiği ve Fenerbahçe'nin gol attığı maçlarda sadece Feyenoord karşısında skora doğrudan katkı veremedi. Ancak takımının 1-0 kazandığı o maçta döktürmüştü.

HEDİYESİNİ ALDI

Fenerbahçe'deki muhteşem performansı, Jeremain Lens'e milli takımın kapılarını açtı. Başarılı futbolcu, Hollanda'nın 13 Kasım'da Lüksemburg ile oynayacağı maçın kadrosuna davet edildi. Lens, Hollanda Milli Takımı'na en son geçtiğimiz yılın Ekim ayında çağrılmıştı. Robin van Persie ise yine davet alamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...