TSYD 50. yılını kutladı

TSYD 50. yılını kutladı

SPOR Haberleri

TSYD 50. Kuruluş yılını, Levent'teki tesislerinde yapılan bir balo ile kutladı. TSYD Genel Başkanı Naci Arkan , 'TSYD'yi kurup yaşatanlara saygılarımızı sunuyoruz' dedi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) 50. Kuruluş yılını, Levent'teki tesislerinde yapılan bir balo ile kutladı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve nbsp;Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan'ın yanı sıra, Ufuk Özerten, Zekeriya Alp, Mehmet Atalay, Tamer Taşpınar, Alpaslan Baki Ertekin, Emin Müftüoğlu, Tolunay Kafkas, Yılmaz Vural, Osman Avcı, Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mansur Topçuoğlu, Erol Ünal Karabıyık ile Kahraman Bapçum, Necati Bilgiç, Necati Karakaya, Halit Kıvanç ile Erdoğan Arıpınar, Eyüp Karadayı gibi duayenler de törende yer aldı.
TSYD ÇINARLARINA SAYGI
TSYD Genel Başkanı Naci Arkan yaptığı konuşmada "Milli futbolcuların birbirini boğazladığı, teknik adamların yangına körükle gittiği, spor yazarlarının hırpalandığı bir ortamda bu mesleğin yöneticiliğini yapmanın zorluğunu yaşıyoruz. Kimsenin , kimseye saygısının kalmadığı günümüzde, TSYD'yi kurup yaşatanlara saygılarımızı sunuyoruz" dedi. TSYD'nin kurucuları ile 50, 40 ve 30 yıllık üyelerine plaket ve çeşitli hediyelerin verildiği gecede, Türkiye'nin dört bir yanından gelen üyeler ve yakınları, Dilan amp; Özge Orkestrası'nın müziği eşliğinde neşeli saatler yaşadı. Tören sonunda 50.Yıl pastası kesildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...