İsrail'den vatandaşlarına seyahat uyarısı

İsrail'den vatandaşlarına seyahat uyarısı

DÜNYA Haberleri

İsrail, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda, 12 Kasım'da Arnavutluk ile deplasmanda yapacakları maç için vatandaşlarına seyahat uyarısında bulundu.

Başbakanlık Sözcüsü Ofir Gendelman, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakanlığa bağlı Terörle Mücadele Komitesinin, 12 Kasım Cumartesi günü oynanacak Arnavutluk-İsrail müsabakası için vatandaşlara seyahat uyarısında bulunduğunu bildirdi.
Arnavutluk-İsrail maçı için terör eylemi planlayan DEAŞ üyelerinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, buna rağmen tehlikenin sürdüğü ifade edildi.
2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda, 12 Kasım'da oynanacak Arnavutluk-İsrail müsabakasın stadı "güvenlik" gerekçesiyle değiştirilmişti.
Arnavutluk Futbol Federasyonundan (FSHF) yapılan açıklamada, karşılaşmanın daha önce duyurulan İşkodra şehrindeki Loro Boriçi Stadı yerine Elbasan kentindeki Elbasan Arena'da oynanacağı kaydedilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...