Süper Kupa finali Bakü'de yapılacak

/ Kaynak: CHA
Süper Kupa finali Bakü'de yapılacak

SPOR Haberleri  / CHA

AFFA Galatasaray ve Fenerbahçe takımları arasındaki Süper Kupa finalinin Bakü'de düzenlenmesine ilişkin TFF'nin kendilerine resmi müracaatta bulunduklarını bildirdi.

Azerbaycan Futbol Federasyonu (AFFA) Galatasaray ve Fenerbahçe takımları arasında 11 Ağustos'ta yapılacak olan Süper Kupa finalinin Bakü'de düzenlenmesine ilişkin TFF'nin kendilerine resmi müracaatta bulunduklarını bildirdi. AFFA'nın resmi internet sitesinde yer alan habere göre TFF Azerbaycan tarafına yaptığı müracaata 3 Haziran tarihine kadar cevap bekliyor. nbsp;Konuya ilişkin AFFA Halkla İlişkiler Müdürü Mikail Nerimanoğlu'nun basına yaptığı açıklamada TFF'ye resmi açıklamayı en kısa zamanda göndereceklerini bildirdi. Nerimanoğlu bazı teknik detayların halen görüşüldüğünü belirterek, "Konuyu genel olarak değerlendirirsek bizde söz konusu derbiye ev sahipliği yapmak için gerekli şartların hepsi mevcut. Galatasaray ve Fenerbahçe'yi rahatlıkla Bakü'de misafir edebiliriz." dedi.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...