Çin işi adrenalin

Çin işi adrenalin

DÜNYA Haberleri

Çinliler, Shaanxi eyaletinde aşağıya bakmanın yürek isteği yüzlerce metre yükseklikte sarp kayalıklarda yürüyüş için Haushan dağına akın ediyor.

Çinliler, Shaanxi eyaletinde yerden yüzlerce metre yükseklikte sarp kayalıklarda yürüyüş için Haushan dağına akın ediyor. Aşağıya bakmanın yürek istediği yükseklikte Çinli turistlerin 700 sene önceden kalma tahtadan yolun üzerinde yürümeleri görenleri şaşırtıyor. Turistlerin, en ufak bir hata veya yanlış adımda yüzlerce metre yükseklikten aşağıya düşüp parçalanmaları işten bile değil. Turistlerin ise tehlikelere aldırmadan korkusuzca yürüdükleri, tehlikeli pozlar verdikleri de görülüyor. Tahtadan incecik yol ve paslanmış zincirlerle bu tehlikeli yolculuğu yapmak için turistler zorlu yollardan geçiyor, uçsuz bucaksız merdivenleri nbsp;tırmanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...