Çadırda altın günleri

Düzenleyen:
Çadırda altın günleri

YAŞAM Haberleri

Ziynete, mücevhere düşkün olmayan kadın sayısı çok azdır. Hele çok beğenip 'pahalı' diye almadığınız bir mücevher indirime girmişse...

CANAN ERASLAN - Mücevherat markalarından Atasay, bu yıl 7'ncisini düzenlediği ‘Çadır Günleri'nde birçok ürün yüzde 70'e varan indirimlerle satılacak. 1-2-3-4 Aralık tarihlerinde Atasay'ın İstanbul Yenibosna'daki fabrikasında düzenlediği 7'nci Geleneksel Altın Çadır Günleri, bu yıl eş zamanlı olarak Pendik Viaport Asia Atasay, Bağdat Caddesi No: 346/10 Atasay, Konya Valilik karşısında yer alan Atasay Altın Market mağazaları ve altincadir.com adresinde gerçekleştirilecek. ‘Geleneksel Altın Çadır Günleri’nde, 89 TL’den başlayan fiyatlarla, her yaşam biçimine ve bütçeye hitap edecek binlerce ürün büyük fırsatlarla satışa sunulacak. Satışlar sabah 08.30 ile 22.00 saatleri arasında yapılacak.
Çadırda altın günleri

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...