2. Ankara Shopping Fest 7 Haziran'da

- Güncelleme:
2. Ankara Shopping Fest 7 Haziran'da

Ekonomi Haberleri

ATO yapılan yazılı açıklamaya göre, 2. Ankara Shopping Fest 7 Haziran'da festival yüzü İsabeli Fontana'nın Kentpark'ta gonga vurmasıyla başlayacak.

Ankara Ticaret Odasından (ATO) yapılan yazılı açıklamaya göre, nbsp;2. Ankara Shopping Fest 7 Haziran'dafestival yüzü İsabeli Fontana'nın Kentpark'ta gonga vurmasıyla başlayacak. nbsp;Başkent'i marka kentlerden biri haline getirmeyi hedefleyen festival süresince, alışveriş merkezleri ve şehrin çeşitli noktaları kortejler, konserler, gösteriler, yarışmalar, defileler ve yurt dışından gelecek özel grupların şovları ile birbirinden renkli görüntülere sahne olacak. nbsp;Festivalde, Ajda Pekkan, Sibel Can, Gülben Ergen, Hülya Avşar, Serdar Ortaç, Nilüfer, Ebru Gündeş, Seda Sayan, Rafet El Roman, Emre Aydın, Murat Boz, Ferhat Göçer, Yıldız Tilbe, Gülben Ergen, Işın Karaca ve Burhan Öcal konser verecek. nbsp;Dünyaca ünlü Rus Milletvekili Iosif Kobzon, Aleksandrov Rus Kızıl Ordu Korosu ve Dans Akademik Topluluğu yeni programlarıyla festivalde gösteri yapacak. nbsp;Türkiye'nin iş, cemiyet ve spor hayatından tanıdığı pek çok ünlü, sokak çocukları yararına Ankara'da sahne alacak. Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneğinin (ÇABA) organize ettiği Gala Tiyatrosu, Ankara Shopping Fest himayesinde, 13 Haziran'da Congresium'da bir oyun sergileyecek. nbsp;1936'da kurulan ve binlerce yıllık Kafkas halk danslarını sahne sanatlarına özgün bir şekilde taşıyan Nalmes Grubu da 54 kişilik dans ekibiyle sahne alacak. nbsp;Stilist Aysun Kaba ve ekibi otobüs ile tüm Ankara'yı 27 gün boyunca dolaşarak başkentli kadınlarla söyleşiler yapacak ve onlara stil önerilerinde bulunacak. Mağazalar arasında vitrin yarışmaları ve defileler düzenlenecek. nbsp;
Alışveriş merkezleri ile cadde ve sokak mağazaları yüzde 50'ye varan oranlarda indirim yapacak.
İsimleri "www.ankarashoppingfest.com.tr" adresinden öğrenilecek oteller nbsp;"üç gün kal iki gün öde" kampanyasıyla konaklama ücretlerinde indirimler yapacak. nbsp;
Festivalde banka kartı ve kredi kartıyla yapılan her nbsp;25 liralık alışveriş, tüketiciye bir Fiat Fiorino kazanma şansı verecek. Festival sonrasında Milli Piyango İdaresinde yapılacak çekilişte 222 Fiat Fiorino otomobil hediye edilecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...