Trabzon Tekke'den vazgeçti, Ünal Karaman'la temasta

Trabzon Tekke'den vazgeçti, Ünal Karaman'la temasta

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da, Fatih Tekke konusunda pürüz çıktığı bildirildi. Yönetimin eski futbolcu ve yardımcı antrenörlerinden Ünal Karaman ile temasa geçtiği öğrenildi

Trabzonspor'da, daha önce sportif direktörlük görevine getirileceği açıklanan Fatih Tekke konusunda pürüz çıktığı bildirildi. Yönetimin bu gelişme üzerine bordo-mavili takımın eski futbolcu ve yardımcı antrenörlerinden Ünal Karaman ile temasa geçtiği öğrenildi. nbsp;Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun daha önce sportif direktörlük için anlaştıklarını açıkladığı Fatih Tekke'nin transfer konusundaki bazı yetki talepleri üzerine sorun çıktığı belirtildi. Bunun üzerine bordo-mavili yönetimin takımın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörlerinden Ünal Karaman ile temasa geçtiği kaydedildi. Karaman'ın, bu hafta içerinde Trabzon'a geleceği ve yönetimle yapacağı görüşmenin ardından da durumun netlik kazanacağı öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...