Ankara'da hasar hatırası

Ankara'da hasar hatırası

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da göstericiler, belediye araçlarını yakıp, iş yerlerinin camını kırdı. İstanbul Beşiktaş'ta ise eylemciler polisle çatıştı.

Kızılay'da önceki gün meydana gelen ve gece yarılarına kadar süren gösterilerde otobüs durakları, reklam panoları, kaldırımlar, cam bariyerler, engelli asansörleri, metro girişleritahrip edilirken, BELSO'ya ait 6 meyve suyu aracı da tamamen yakıldı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çoğu yeni alınan körüklü doğalgazlı belediye otobüsü olmak üzere 16 belediye otobüsünün tahrip edildiğini ve kullanılamaz duruma getirildiğini bildirdi. Kızılay'da taş ve sopalarla polise saldıran nbsp;gruba müdahale eden güvenlik güçleri, yaklaşık 200 kişiyi gözaltına aldı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, il genelinde olaylar sonrası sükunete ulaşan tabloyu bozmak isteyenlerin dikkatle takip edildiği ve Beşiktaş'ta polise saldıran gruplara müdahale edildiği bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...