İstanbul'da trafik yoğunluğu ne durumda?

Düzenleyen:
İstanbul'da trafik yoğunluğu ne durumda?

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı ve gözler trafik durumuna çevrildi. Peki İstanbul trafiğinde yol durumu ne durumda?

Meteoroloji'nin uyarılarını yaptığı ve yağıp yağmayacağı merakla beklenen kar İstanbul'a ulaştı. Anadolu Yakası'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Yağışın özellikle Kartal ve Sancaktepe çevresinde başladığı görüldü.

İSTANBUL TRAFİĞİNDE YOL DURUMU

Saat 16.36 itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ''Yoğunluk Haritası'na'' göre trafik yoğunluğu yüzde 60'larda.

Söz konusu saat itibarıyla; Anadolu-Avrupa yönünde Ataşehir, Küçükyalı ve Bostancı'da trafik yoğun durumda. Köprü geçişleri açık.

Tersi istikamette ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Hasdal, Zincirlikuyu, Maslak, Mecidiyeköy, Çağlayan ve Hürriyet Tepesi'nde trafik yoğunluğu var.

TRAFİĞİN KİLİT OLDUĞU NOKTALAR

- E-5 Bostancı-Küçükyalı yönü sol şerit araç arızası
-TEM Seyrantepe (yanyol)-Hasdal yönü sol şerit zincirleme trafik kazası (1 şerit trafiğe kapalı)
-E-5 Okmeydanı-Haliç yönü sol şerit hasarlı trafik kazası (1 şerit trafiğe kapalı)
-Şile yolu Çamlık-Alemdar yönü sağ şerit hasarlı trafik kazası (1 şerit trafiğe kapalı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...