Mesele ağaç değil anlasana

Mesele ağaç değil anlasana

GÜNDEM Haberleri

Göstericiler, ağaçları unutup 'yeşil katliamı' yaptı. Gezi Parkı'ndaki ağaçların kesilmesini protesto eden bazı gruplar, refüjlerdeki fidanları talan etti.

Hafta içinde göstericilerle polisler arasında çatışmaların yaşandığı İstanbul dün gündüzü sakin geçirirken birçok şehirde olaylar çıktı. Ankara'da Başbakanlık binası yakınlarında toplanan çoğunluğunu lise öğrencilerinin oluşturduğu grup çevik kuvvet ekipleri tarafından gaz ve suyla dağıtıldı. Jandarma TOMA'larının da müdahale ettiği olaylarda 500 kişi gözaltına alındı. nbsp;İzmir'de AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı ateşe verilirken Yalova'da AK Parti il binasına gitmek isteyen 200 kişilik grubu Güvenlik Şube Müdürü Bülent Özçelik ikna etti. Adana'da göstericiler park ve refüjdeki ağaçları kökünden sökerek talan etti. Ortaya çıkan görüntü, oyuncu M. Ali Alabora'nın twitter üzerinden yazdığı, "Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş, sen hâlâ anlamadın mı" şeklindeki mesajı hatırlattı. İstanbul, Ankara ve İzmir'de gece de olaylar devam etti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...