Avustralya'da, İsrail'e nefret yağdı

Avustralya'da, İsrail'e nefret yağdı

DÜNYA Haberleri

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yaptigi saldirilar Avustralya'nin iki büyük kenti Melbourne ve Sidney'de yapilan gösterilerle protesto edildi.

İsrail'in Gazze Şeridi`ne yaptigi saldirilar Avustralya'nin iki büyük kenti Melbourne ve Sidney'de yapilan gösterilerle protesto edildi. İsrail'in Gazze Şeridi saldırıları Avustralya'nın bir diğer büyük şehri Melbourne'de de toplanan yaklaşık 150 kişik bir grup tarafından protesto edildi. Melbourne şehir merkezindeki Bourke Street üzerinden başlayan yürüyüş Swanston Street'e kadar devam etti. Polisin sadece izlemekle yetindiği gruba güvenlik güçleri tarafından hiçbir fiili müdahale yapılmadı. nbsp;Yapılan basın açıklamasında İsrail saldırılarının durdurulması istendi. Grup ayrıca 23 Kasım Cuma günü saat 18.00´da eyalet kütüphanesi önünde daha kalabalık bir grupla İsrail'in protesto edileceği duyuruldu.
SIDNEY'DE İSRAİL PROTESTO EDİLDİ
Israil'in Gazze Şeridi'ne saldirilari dunyanin her yerinde oldugu gibi Avustralya'nin Sidney kentinde de yüzlerce kişi tarfindan protesto edildi. nbsp;Sydney Parramata ilçesindeki İsrail´in ikinci büyük gıda ve içecek şirketi, Strauss Grup'a bağlı Max Brenner Chocolate Cafe zincirleri önünde toplanan kalabalik İsrail'in Gazze Şeridi'ne yaptigi saldirilari protesto etti. Avustralya Yeşiller Partisi'nden eski milletvekilleri ve Avustralyalilar protesto gösterisinde yer aldi.
KAYNAK: AUSTURKIYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...