Dondurucu soğukta ailesi için 45 kilometre yürüdü

Düzenleyen:
Dondurucu soğukta ailesi için 45 kilometre yürüdü

DÜNYA Haberleri

ABD'de Grand Kanyon'da aracı mahsur kalan bir kadın kocası ve çocuğu yardım çağırabilmek için dondurucu soğukta ve karda 45 kilometre yürüdü.

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Karen Klein (46) eşi ve çocuğuyla birlikte Grand Kanyon Ulusal Parkı'nı ziyarete gitti. Ailenin arabası kanyonda sıkışında mahsur kaldılar. En yakım yerleşim yerinden kilometrelerce uzakta olan Karen Klein, kendisine ve ailesine yardım bulabilmek için araçtan çıkarak yürümeye başladı. Arizona eyaletinin dondurucu soğuğunda ve karın altında 45 kilometre yürüyen annenin yolculuğu 30 saat sürdü. 

Yanına bir miktar yiyecek ve su alan Klein bunlar tükenince ufak dalları yiyerek ve idrarını içerek hayatta kalmaya çalıştı. Klein ayakkabılarının parçalanması nedeniyle son 6 kilometreyi çıplak ayakla yürüdü. 

Ölmek üzereyken bulunan Klein hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Karen Klein'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Klein'ın eşi Erik yardımın gelmemesi üzerine aracı terkederek yüksek bir tepeye çıkıp telefon sinyali bularak yardım çağırmayı başardı.

Son altı saatin çok zor olduğunu belirten Klein, "Yardım beklerken uyuyakalmamak için kendime sürekli ailemin bana ihtiyacı olduğunu söyledim. Kendimle konuşarak uyanık kalmaya çalıştım" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...