Robin van Persie ile Skrtel arasında gol atışması

Düzenleyen:
Robin van Persie ile Skrtel arasında gol atışması

SPOR Haberleri

Menemen Belediyespor maçında ağları sarsan Martin Skrtel ile Robin van Persie arasında sosyal medyada ilginç diyalog yaşandı.

Menemen Belediyespor maçında ağları sarsan Martin Skrtel ile Robin van Persie arasında sosyal medyada yaşanan diyalog düne damgasını vurdu.

GOL ATTIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Menemen Belediyespor'a gol atan Slovak stoper, İnstagram hesabından, “Gol attığım ve takımın aldığı önemli galibiyete yardım ettiğim için mutluyum. Yılı güçlü bir şekilde tamamladık, böyle de devam edeceğiz. Haydi Fener” yorumunu yaptı.

VAN PERSİE CEVAP VERDİ

Hollandalı yıldız ise Skrtel’in bu sözlerinin altına, “Kendi kalesine atılan golden mi bahsediyorsun lan?” yazarak arkadaşına şakacı bir yolla takıldı. Bunun altında kalmayan Skrtel de “Kendi kalesine değil. Harika bitiricilik. Golcü içgüdüsü” şeklindeki yorumuyla RvP’ye yanıt verdi.

Robin van Persie ile Skrtel arasında gol atışması

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...