Ünlü yapımcı Abis Rizvi de Reina saldırısında hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Ünlü yapımcı Abis Rizvi de Reina saldırısında hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Ortaköy'deki gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden yabancı uyruklu vatandaşlardan birinin de ünlü yapımcı Abis Rizvi olduğu anlaşıldı.

Reina'da düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden iki Hindistan vatandaşından birinin film yapımcısı Abis Rizvi olduğu ortaya çıktı.

TANINAN İSİMLERDEN BİRİYDİ

Dünyaca ünlü Hindistan film sektörünün (Bollywood), tanınan isimlerinden biri olduğu belirtilen Rizvi'nin cenazesinin Çarşamba günü Mumbai'ye ulaşacağı belirtildi.

"BUNU YAPAN TERÖRİSTLER İNSAN BİLE DEĞİLLER"

Rizvi'nin arkadaşı ve Bollywood aktörü Raza Murad yaptığı açıklamada, "Bunu yapan teröristler cesur değil. Müslüman değil. İnsan bile değiller. İslam kimsenin bir başkasının canını almasına izin vermez." ifadelerini kullandı.

Saldırıda hayatını kaybeden 49 yaşındaki Abis Rizvi, son olarak 2014 yılında Roar: The Tigers of Sunderbans isimli filmi yazıp, yönetmiş ve ayrıca yapımcılığını üstlenmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...