Bakan Bozdağ: Hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaklar

Düzenleyen:
Bakan Bozdağ: Hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaklar

GÜNDEM Haberleri

İzmir saldırısına ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Terör ve terörü destekleyenler hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak,birlik/beraberliğimizi zedeleyemeyecek ve asla başarılı olamayacaktır" ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ İzmir'de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Bozdağ'ın açıklamaları şöyle:

"İzmir'deki terör saldırısında şehit polisimize/zabıt katibimize Allah'tan rahmet,yakınlarına başsağlığı/sabır,yaralılara şifa diliyorum. İzmir Adliyesindeki bu hain terör saldırısı sadece adalete ve Türk yargısına değil aynı zamanda milletimize yönelik alçak bir girişimdir. Şehit olan kahraman polisimizin dikkati sayesinde bu terör saldırısı ve teröristler hedefine ulaşamamış, büyük bir facia önlenmiştir. Terör ve terörü destekleyenler hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak,birlik/beraberliğimizi zedeleyemeyecek ve asla başarılı olamayacaktır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...