Üst düzey Rus diplomat evinde ölü bulundu

Düzenleyen:
Üst düzey Rus diplomat evinde ölü bulundu

DÜNYA Haberleri

Rusya’nın Atina Büyükelçiliği’nde görevli Andrei Malanin evinde ölü olarak bulundu.

Yunan basınında yer alan haberlere göre, Malanin, pazartesi günü ofisine gelmemesi üzerine büyükelçilik görevlilerince yapılan aramada, Atina’daki İrodu Attiku Caddesi'ndeki bir apartmanın üçüncü katındaki dairesinde ölü bulundu.

Rus diplomatı aramak için evine giden büyükelçilik görevlilerinin, içeriden cevap alamayınca prosedür gereği polise haber verdiği, kapı açıldığında ise Malanin’in yerde sır üstü yatar vaziyette bulunduğu öğrenildi. Dairenin kapısının anahtarlarının ise kilidin üzerinde olduğu belirtildi.

Malanin'in cesedi, otopsi yapılmak üzere adli tıpa gönderildi.

"Ölümü doğal nedenlerden"

Rusya'nın Atina Büyükelçiliği'den Tass haber ajansına yapılan açıklamada, elçiliğin konsolosluk işlerinden sorumlu yetkilisi 55 yaşındaki Andrey Malanin'in dairesinde ölü bulunduğu doğrulanarak, Rus diplomatın "doğal nedenlerden dolayı" hayatını kaybettiği belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...