Erdoğan, nikah şahidi oldu

/ Kaynak: AA
Erdoğan, nikah şahidi oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Erdoğan, 5 Nisan'da katıldığı Borsa İstanbul'un ilk gong töreninde verdiği söz üzerine, borsa çalışanı çiftin nikahında şahitlik yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 5 Nisan'da katıldığı Borsa İstanbul'un ilk gong töreninde verdiği söz üzerine, borsa çalışanı çiftin nikahında şahitlik yaptı. nbsp;Borsa İstanbul'da aracı şirket personeli Nilgün Yılmaz ile borsa çalışanı Namık Kemal Aydın, Yıldız Parkı içindeki Çadır Köşkü'nde düzenlenen törenle evlendi. nbsp;Başbakan Erdoğan, nikah törenine eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı. nbsp;Erdoğan ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun şahitlik yaptığı nikahı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Göksel Gümüşdağ kıydı. nbsp;Törene, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan ile davetliler katıldı. nbsp;
- Erdoğan, söz vermişti
Borsa İstanbul'un faaliyete başlaması dolayısıyla 5 Nisan'da İstinye'deki merkezinde düzenlenen ilk gong törenine katılan Başbakan Erdoğan, seans salonunu gezdiği sırada nişanlı olduklarını öğrendiği Nilgün Yılmaz ve Namık Kemal Aydın ile sohbet etmişti.
Erdoğan, bir süre telefonda konuştuğu Nilgün Yılmaz'ın annesine kızının nişanlısıyla hala neden evlenmediğini de sormuştu. Erdoğan, ''Senin kız nişanlı değil mi? Neden hala bekliyor? Evlilik hayırdır. Evlendiği anda bereket artar. Birbirlerine de yakışmışlar. Nikahı kıymak suretiyle bu işi bitirmek lazım'' demişti.
Nilgün Yılmaz'ın bunun üzerine ''Nikah şahidimiz olur musunuz?'' diye sorduğu Erdoğan da şahitlik yapma sözü vermişti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...