Kasımpaşa, Mbokani için atakta

Kasımpaşa, Mbokani için atakta

SPOR Haberleri

Brugge'den Ryan Donk'u kadrosuna katan Kasımpaşa, Ajax'lı Babel'in ardından Anderlecht'in golcüsü Mbokani'ye de kancayı taktı.

Spor Toto Süper Lig'e yükseldiği ilk sezonda Avrupa Kupaları'nı hedefleyen fakat bu hedefini gerçekleştiremeyen Kasımpaşa, gelecek sezona çok iddialı bir kadroyla girmenin planlarını yapıyor. nbsp;Belçika Ligi'nde Club Brugge forması giyen Ryan Donk'u kadrosuna katan Kasımpaşa, bir dönem Liverpool forması giyen fakat bu sezonu Ajax'ta şampiyonlukla tamamlayan Ryan Babel içinde girişimlerini sürdürüyor. nbsp;Belçika basını son olarak Kasımpaşa'nın hedefindeki ismin Belçika şampiyonu Anderlecht'te takımın en önemli isimlerinin başında gelen Dieumerci Mbokani olduğunu iddia etti. Belçika basını ayrıca Kasımpaşa başkanı ve yöneticilerinini varlıklı insanlardan oluştuğunu ve yeni sezon da çok iyi bir takımla lige başlayacağını belirtti. nbsp;Kasımpaşa yönetiminin Anderlecht kulübüne bonservis bedeli için 10 milyon euro teklif edeceği ve Mbokani'ye ise yıllık net 2,5 milyon euroluk bir teklif yapacağının altı çizilirken; Premier Lig ekiplerinin transfer listesinde bulunan Mbokani'nin şuan Ada'ya gitmesinin zor olduğu belirtildi. Kongolu olan 27 yaşındaki oyuncunun Belçika pasaportunu taşımadığı gerekçesiyle Premier Lig hayallerinin şuan için bir rüya olduğu yorumunda da bulunuldu.
Bu sezon şampiyon Anderlecht'te toplamda 38 karşılaşmada forma giyen Mbokani, rakip filelere 27 gol kaydetti. Dieumerci Mbokani'nin piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteiliyor.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...