Aysal 'Yeni Çilek' için umutsuz konuştu

Aysal 'Yeni Çilek' için umutsuz konuştu

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı taraftarların transferini dört gözle beklediği Luis Nani hakkında umutsuz konuştu.

"Nani'den vazgeçtik. Bu futbolcu için 10 milyon euro bonservis veremeyiz. Çok araştırdım, baktık, kafamdaki rakamlara alınamıyor. Bu yüzden bu şartlar altında gündemimizde değil" nbsp;Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen geleneksel Pilav Günü etkinliğine katılan Aysal, şu ifadeleri kullandı: "Diğer kulüplerde olduğu gibi transferde toplu bir değişim, toplu bir hareketlenme yok bizde. Sadece eksiklerimizi tamamlıyoruz. İhtiyacımız olmayan yerlere oyuncu almak niyetinde değiliz. Hiçbir şeye katiyetle olmaz dememek lazım. Ancak Nani'den vazgeçtik. Bu futbolcu için 10 milyon euro bonservis veremeyiz. Çok araştırdım, baktık, kafamdaki rakamlara alınamıyor. Bu yüzden bu şartlar altında gündemimizde değil... Felipe Melo'yu kadromuzda tutmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz..."
RIERA'YA HELAL OLSUN
"Riera bu sene aldığı parayı hak etti. Hiç kimsenin aldığı parada gözümüz yok, helal olsun. Riera bu sene faydalı oldu ama aynı yere hocamız değişik bir profil düşünüyorsa, onu da değerlendiririz. Ancak bizim için önemli olan eksik yönlerimizi kuvvetlendirmek... İki senedir Fatih Terim mutsuz diye duyuyorum, Fatih hocayı da son derece mutlu çalışırken görüyorum. Aslında bu sorunun muhatabı ben değil Fatih hoca olmalı. Fatih hocaya sorun, o size açık yüreklilikle ne düşündüğünü, mutlu olup olmadığını söyleyecektir... Yabancı konusunda geçen sene alınmış bir karar yok. Bir kere Kulüpler Birliği'nin, müşterek olarak hepsinin imzası altında olan bir karar gerekir. Bu kararın katiyetle Türk futbolunun lehine olduğuna inanmıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...