Iniesta, 'Mourinho İspanya futboluna zarar verdi'

Iniesta, 'Mourinho İspanya futboluna zarar verdi'

SPOR Haberleri

Andres Iniesta, Portekizli teknik adamın Real Madrid'in başında olduğu 3 sene süresince İspanyol futboluna ciddi şekilde zarar verdiğini söyledi.

Andres Iniesta'dan Jose Mourinho'ya şok suçlama... İspanya Milli Takım ve Barcelona'nın başarılı orta saha oyuncusu, Portekizli teknik adamın Real Madrid'in başında olduğu 3 sene süresince İspanyol futboluna ciddi şekilde zarar verdiğini söyledi. nbsp;Jose Mourinho Chelsea'ye nbsp;gitti nbsp;ama İspanya'da hala tartışılmaya devam ediyor. 3 yıl görev yaptığı Real Madrid'te son sezonunda sıkıntılı bir dönem geçiren, sık sık İspanyol basınıyla tartışan ve eflatun beyazlı ekibin taraftarı ile yıldızı bir türlü barışmayan Jose Mourinho'ya bir tepki de Barcelona'lı Andres Iniesta'dan geldi. El Pais gazetesine açıklamalarda bulunan Iniesta, Portekizli teknik adamıın ülke futboluna büyük zarar verdiğini ifade etti. nbsp;Mourinho'nun görevde bulunduğu 3 sezon boyunca çok çirkin olaylara sebebiyet verdiğini savunan Iniesta, Portekizli teknik adamın Real Madrid taraftarları ile sürekli kavga halinde olduğunun altını çizdi. Mourinho'nun milli takımdan arkadaşı Iker Casillas'la yaşadığı sorunları da gündeme getiren Iniesta, başarılı file bekçisinin bu şekilde bir davranışı kesinlikle haketmediğini söyledi.
Tüm bu yaşananların ışığında Jose Mourinho'nun, nbsp;ülkedeki futbol ruhuna ihanet ettiğini söyleyen Iniesta, nbsp;"Bu insan hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum, bu konuyu daha fazla gündemde tutmanın anlamı yok" diye konuştu.
(NTV spor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...