Mourinho Chelsea'de ilk basın toplantısını yaptı

Mourinho Chelsea'de ilk basın toplantısını yaptı

SPOR Haberleri

Teknik adam Jose Mourinho, Chelsea'deki ikinci döneminde ilk basın toplantısını yaptı.Portekizli teknik adamın söylediklerinden öne çıkan satır başları

İşte nbsp;Chelsea'ye geri dönen nbsp;dünyaca ünlü Portekizli teknik adam nbsp;Jose Mourinho'nun nbsp;söylediklerinden öne çıkan satır başları: nbsp;"Ben mutlu olanım. Daha birkaç gün önce gibi geliyor ama 9 sene oldu. Şimdi kendimi tanımlamam gerekirse çok mutluyum. Ben bu kulübü çok seviyorum. Her zaman kendime ve yaptığım işe güvenirim. Kariyerim başarılar üzerine kurulu. Her çalıştığım yerde başarılı oldum, kupalar kazandım. Şimdi buna inanmam lazım. Kulüp bizden daha önemli değerli, hiç kimse kendini bir futbol kulübü ile kıyaslayamaz. Eğer çalışırsak doğru bir şekilde başarı da gelir. Birçok insan benim Real Madrid'den kovulduğumu düşünüyor ama biz birlikte bir karar verdik. Hem kulüp, hem benim, hem de ailem için en iyisi olan bu olduğu için ayrıldım Madrid'den. Herkesin ortak bir akılla verdiği bir karar oldu. Zaman akıyor, 2 yıl Inter 3 Madrid, beş sene oldu. Bu uzun bir süre. İspanya başka bir yerdi tamamiyle başka ve farklı. Hala bir menajer olarak çok gencim. Kişiliğimde bir değişiklik olmadı ancak olaylara bakışımın değiştiğini söyleyebilirim. Basın karşısında olmayı pek sevmiyorum ama bunun işimin bir parçası olduğunu da biliyorum. Bu yüzden de basın karşısındayken de en iyisini yapmaya çalışıyorum. Lütfen sorularınızı hızlı sorun ve bir an önce gideyim. imdi daha istikrarlı olmaya hazırım ve uygunum. Bu olmadı bugüne kadar. Bugün 10 Haziran, Portekiz Günü, ben de Portekiz'in tarihindekiler gibi macerayı ve keşfetmeyi seviyorum. Şimdiye kadar hep istediğimi yaptım. Ailem bana hep çok destek oldu. Nereye gidersem gideyim, çok sakin bir şekilde benimle geldiler. Üç büyük ligde kupa almak istiyordum ve bunu da yaptım. Ancak sonunda en çok sevdiğim yerde olmaya karar verdim. Bunu düşündüm ve kararım burada olmak oldu. Şimdi çok çalışıp kulübüme burada kalmayı hak ettiğimi gösteririm. Dört senemi doldurmak istiyorum. Umarım bunun sonunda da kulübüm yeni sözleşme ister benimle.

Benim dönemimden de bazı isimler var ve onları görecek olmak güzel. Onlar beni tanıyor, beni ve isteklerimi biliyor. Ama bu demek değil ki onlara bir ayrıcalık yapacağım. Terry, Lampard ve Cech çok önemli oyuncular takım için. Ayrıca genç oyuncularla da çalışacağım ve onların gelişimine yardımcı olacak olmam çok heyecanlı. Sir Alex'i orada göremeyeceğim için üzgünüm. Ama David'in de başarılı olacağını düşünüyorum. İşleri iyi yapacaktır. Ben teknik direktörlere karşı oynamıyorum, takımlar takımlara karşı oynuyor. Bu yüzden herkese sezon öncesinde başarılar diliyorum. Yarışacağımız her kulvar bizim için çok önemli. Hiçbirini birbirinden ayırmamız mümkün değil. Bir kulübe geldiğim zaman benden önce olanlar hakkında konuşmayı sevmem. Bu yüzden de Benitez'in Terry hakkındaki kararını yorumlamayacağım. Ancak şunu biliyorum, Terry ile çalışacağız ve ondan en fazlasını almak için mücadele edeceğiz."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...