Kayıp 2 çocuk manzara izlerken bulundu

/ Kaynak: İHA
Kayıp 2 çocuk manzara izlerken bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sapanca'da Atatürk Ormanı mesire alanında kaybolan 2 çocuk, jandarma, Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği ve UMKE ekibini alarma geçirdi.

Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki Atatürk Ormanı mesire alanında kaybolan 2 çocuk, jandarma, Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği ve UMKE ekibini alarma geçirdi. Çocuklar, yapılan aramalar sonucunda göl manzarası izlerken bulundu. nbsp;Edinilen bilgiye göre, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu, Atatürk Ormanı mesire alanında öğrenci ve ailelerine piknik düzenledi. Pikniğe ailesi ile beraber gelen Harun Y. (15), yanına akrabası Furkan S.'yi de (6) alarak piknik alanında gezinmeye başladı. Ailelerinden uzaklaştıklarının farkına varamayan çocuklar, bir süre sonra ormanda kayboldu. Çocuklarının piknik alanında olmadığını fark eden aileler, çocuklarını bulamayınca jandarmayı arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Çocuklar, 200 metre uzakta göl manzarasını seyrederken bulundu. Jandarma çocukları ailelerine teslim ederek, dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Olay yerine destek amaçlı gelen Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliği ve UMKE ekipleri ise, çocukların bulunduğunu öğrenince görev yerlerine geri döndü. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...