Fenerbahçe'nin yeni transferi Alves İstanbul'da

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'nin yeni transferi Alves İstanbul'da

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe'nin, Rusya Ligi ekibi Zenit'ten transfer ettiği Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Portekizli futbolcu Bruno Alves, İstanbul'a geldi. nbsp;Atatürk Havalimanı'nda idari menajer Hasan Çetinkaya tarafından karşılanan Alves, basın mensuplarına yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Çok mutluyum. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün formasını giymek için sabırsızlanıyorum., Büyük başarılara, özellikle şampiyonluklara ulaşmayı arzuluyorum. En büyük hedefim bu" diye konuştu. nbsp;Fenerbahçe'de futbolcuların hepsinin üst düzey olduğunu kaydeden Alves, "Futbolcuları tanıdığım için uyum sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum. Hedefim takımıma yardımcı olmak ve katkıda bulunmak. Fenerbahçe'ye büyük başarılar, kupalar, şampiyonluklar getirmek için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı. nbsp;Portekizli futbolcu, Fenerbahçe'ye transferinin kendi tercihi olduğunu, vatandaşı Raul Meireles'ten İstanbul ve Fenerbahçe hakkında olumlu bilgiler aldığını vurgulayarak, "Fenerbahçe gibi büyük bir camianın parçası olmak ve İstanbul'da bulunmaktan çok mutluyum. Fenerbahçe forması giymeyi çok arzuluyordum" şeklinde konuştu. nbsp;Alves, Fenerbahçe'nin Portekiz'in Benfica takımıyla oynadığı UEFA Avrupa Ligi yarı final maçlarını izlediğini belirterek, "Bence Fenerbahçe finale çıkmayı hak eden taraftı" dedi.
Bir grup taraftarın sevgi gösterisinde bulunduğu Portekizli oyuncu, sağlık kontrolünden geçmek üzere havalimanından ayrıldı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...