Çocuğu köprüden 'Gezi' eylemcisi aranıyor

/ Kaynak: İHA
Çocuğu köprüden 'Gezi' eylemcisi aranıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da protestolar sırasında, bir göstericinin köprüden aşağı atması sonucu yaralanan çocuğa, zanlının yakalanması için 2 bin robot resim gösterildi.

Adana'da protestolar sırasında, bir göstericinin köprüden aşağı atması sonucu yaralanan çocuğa, zanlının yakalanması için 2 bin robot resim gösterildi. nbsp;Adana'da Gezi Parkı protestoları sırasında 5 Haziran Çarşamba günü, Kasım Gülek Köprüsü'nde atık kağıt toplayan Ferdi Şenol (12), bir gösterici tarafından köprüden aşağı atılmış ve yaralanmıştı. Sol ayağı kırılan Şenol, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 3 gün tedavi gördükten sonra taburcu olarak evine döndü. Eve döndükten sonra emniyet, çocuğu atan göstericiyi bulmak için çalışmasına hız verdi. Polis, çocuğun "Beni atan kişi; kıvırcık, bonus saçlı, siyah gözlü, hafif göbekli" demesi üzerine, 2 bin robot resim gösterdi. Ancak çocuk, çok net gördüğü zanlının gösterilen resimdekilere benzemediğini söyledi. nbsp;Polis şimdi, gösterilerde çekilen fotoğraf ve görüntüleri çocuğa götürerek, kendisini atan zanlıyı bulmaya çalışacak.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...