Yurtta hava durumu

/ Kaynak: İHA
Yurtta hava durumu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Yurdun bazı kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun doğu kesimleri ile gece saatlerinde Edirne, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. nbsp;Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve batı, öğle saatlerinde Hatay çevrelerinde güneybatı, akşam ve gece saatlerinde Marmara'da kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 Km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 29
İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 29
İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde kuzey kıyıları kısa süreli sağanak yağışlı 33
Adana: Az bulutlu ve açık 31
Antalya: Az bulutlu ve açık 32
Samsun: Parçalı bulutlu 25
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20
Diyarbakır: Parçalı bulutlu 32

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...