Levent Nazifoğlu Beşiktaş'ı yenmek zorunda olduklarını söyledi

Düzenleyen:
Levent Nazifoğlu Beşiktaş'ı yenmek zorunda olduklarını söyledi

SPOR Haberleri

Yarışta kalmak adına Beşiktaş maçına üç puan için çıkacağız... Bruma bırakacak bu hareketleri, Tudor’un kararının arkasındayız... Riekerink’in kadrosuna hiç karışmadık, bunu söyleyenler yalancı...

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu maç sonrası yine ilginç açıklamalar yaptı. “Teknik kadroda değişim oldu. Hoca oyuncuları, oyuncular Tudor’u tanıyacak. Onun özelliklerine alışacaklar. Çok anormal bir oyun olmadı. Önümüzdeki günler daha iyi olacak” diyen Nazifoğlu, Bruma krizi için, “O benim oğlum gibi. Daha çok genç. Bu hataları yapacak. Uzatmaması lazım. Kafasında Real Madrid, Barcelona, Manchester United gibi takımlar var. Eğer bu takımları düşünüyorsa bunları bırakacak. Hocamızın aldığı kararın arkasındayız” sözlerini kullandı. 

İspat etsinler!
“Şampiyonluk yarışının içinde kalmamız için Beşiktaş maçını kazanmak zorundayız. 3 puan parolasıyla çıkacağız. Derbiye kadar Tudor’un takıma dokunuşları olacak. Tatil günü olsaydı iyi olurdu. Yine de çekişmeli bir maç olacak. Sakatlarımız da iyileşecek” vurgusu yapan Nazifoğlu, “Riekerink gitti. ‘İdareciler Florya’ya karıştı, takımı yaptı’ diyorlar. Bunu diyenler iftiracı, yalancı insanlar. Biz Florya’ya karışacaksak, hoca almamıza gerek yok. Hoca gitti, şimdi istiyorlarsa hocaya da sorabilirler. Hepsine yalancı diyorum, yalan değilse ispat etsinler” çıkışında bulundu. 

Skor benzemesin!
Igor Tudor iki hafta önce de Rize deplasmanındaydı. Tabii ki o zamanki takımı Karabükspor’du ve rakibine 1-0 yenilmişti. Hırvat hoca maç öncesinde yayıncı kuruluşa o maçın hatırlatılması ve şimdi Galatasaray’ın başında olduğunun vurgulanması üzerine “Evet ama umarım skor benzemez” yorumunda bulundu. 1-0 değil ama 1-1 oldu.

Karaman: Cezayı kestiler
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Topu kaptırdığımızda iyi pasla atağa çıkabilsek gol yollarında daha fazla avantaj elde edebilirdik. Yediğimiz golde top bizdeydi. Galatasaray’ın hücumu baskısı yoktu. Biz bir hata yaptık ve deneyimli takım hemen cezayı kesti” dedi.

4 haftada 8 puan!
Riekerink’in gittiği ve hemen ardından Tudor’un geldiği G.Saray, puan kayıplarını Rize’de de sürdürmekten kurtulamadı. Sarı-kırmızılılar, ligin son 4 haftasında 8 puan kaybederek zirve yarışında önemli yara aldı. Cimbom gelecek hafta TT Arena’daki hayati maçta Beşiktaş’ı ağırlayacak.

Hagi: Doğru olmazdı
Riekerink’in hafta içinde biletinin kesilmesinin ardından teknik direktör adayları arasında girdiği iddia edilen “efsane isim” Gheorghe Hagi konuştu: “Listede varmışım ama hiç görüşmedim. Bir takım çalıştırırken başka yere geçmem. Doğru olmaz.”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...