Yönetim istifa!

Düzenleyen:
Yönetim istifa!

SPOR Haberleri

Rakiplerin puan kaybettiği haftada şampiyonluğa havlu atılması taraftarı çıldırttı. Yönetim istifaya davet edildi

Ligin 19. haftasında Kayserispor’a 4-1 yenilen, geçen hafta Bursaspor ile 1-1 berabere kalan ve hafta içinde Avrupa Ligi’nde Krasnodar’a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe kötü gidişatını sürdürdü. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir fırsatı daha harcayan sarı-lacivertliler 4. yıldız hayalini de şimdiden Kaf Dağı’nın ardına attı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 5 maçtan 6 puan çıkarabilen Advocaat’ın öğrencileri söz konusu maçlarda 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kasımpaşa ile ligde oynadığı son 8 maçı da kazanmayı başaran Fenerbahçe, rakibi karşısında 9’uncu maçında galip gelemedi. Bu acı tablo taraftarın da sabrını taşırdı. 
Her ne kadar tribünlerin büyük bölümü boş kalsa da yaklaşık 12 bin taraftar kötü futbola rağmen maçın sonlarına kadar desteğini sürdürdü. Ancak 80. dakikadan sonra tribünlerden önce ıslık, sonra “Yönetim istifa” sesleri yükseldi. Özellikle Brezilyalı oyuncu Josef de Souza, topu ayağına her aldığında tepki gördü. Taraftarların bazıları ise sarı-lacivertlilere destek vermek için takımı alkışladı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte taraftarlar, topluca uzun süre “Yönetim istifa” tezahüratları yaptı. Samandıra tesislerinin önünde toplanan taraftarlar da oyuncuları protesto ederken “Yönetim istifa” tezahüratlarını tekrarladı. Tesislerin önünde bir taşkınlık çıkmaması için güvenlik önlemi alındı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...