CarrefourSA ev ev dolaşıp nabız tutacak

Düzenleyen:
CarrefourSA ev ev dolaşıp nabız  tutacak

Ekonomi Haberleri

Müşterilerine güzel bir alışveriş ortamı için çalıştıklarını söyleyen CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin “Gelecek aydan itibaren müşterilerimizin evlerine konuk olarak alışveriş tercihlerini yerlerinde gözlemleyeceğiz” dedi

Önder Çelik İSTANBUL
Sabancı Holding ve Fransız Carrefour iştiraki CarrefourSA, müşterinin alışveriş tercihini ev ev gözlemleyecek. Şirketin yıllık değerlendirme toplantısında konuşan CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, 2016’nın kendileri için ‘hazım dönemi’ olduğunu ifade ederek, 650 noktada günde 500 bin müşteri ağırladıklarını söyledi. Attıkları her adımda ‘Önce Müşteri’ anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Hakan Ergin, “Bir yıldır tüketicilerimize güzel bir alışveriş ortamı, bol ürün çeşitliliği ve kalite sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 3 milyon liralık pazar araştırma bütçelerinin olduğuna işaret eden Hakan Ergin “Çalışmalarımızı bir adım öne götüreceğiz, gelecek aydan itibaren Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimizin evlerine konuk olarak alışveriş tercihlerini yerlerinde gözlemleyeceğiz. Ben dâhil, müşterilerimizi daha da iyi anlamak için dolaplarına bakıp nasıl alışveriş yaptıklarını anlamaya çalışacağız” diye konuştu. Her mağaza müşterisinin talebinin ayrı olduğunu belirten Ergin, ev ziyaretleriyle müşteriye istediğini sunmak istediklerini kaydetti. Ergin, mart sonuna kadar tedarik zincirinde devrim yapacaklarını belirtti. 
550 üründe indirim yaptı
CarrefourSA’nın faaliyet gösterdiği her alanda değişim başlattıklarının altını çizen Hakan Ergin, marketlerden alışveriş yapan tüketicilerin alışkanlıklarını gözlemlediklerini belirterek “550 üründe yüzde 14 indirim gerçekleştirdik” dedi. Yeni yılla birlikte CarrefourSA Gurmelerin özgün hâle geldiğini belirten Ergin “Gurme değişimini ilk olarak İzmir Mavişehir Gurme marketimizde tüketicilerimizle buluşturacağız” diye konuştu.

3.000 kişiye iş

CarrefourSA’nın 2016 yılındaki satışlarını 2015’e oranla yüzde 14 artırarak 4 milyar 492 milyon TL’ye çıkardığını ifade eden Ergin, bu yıl enflasyonun üzerinde büyüme hedeflediklerini, 3.000 kişiyi de işe alacaklarını kaydetti. Hakan Ergin, bu yıl marketlerden istihdama, CRM’den lojistiğe hemen her alanda yatırım yapacaklarını vurguladı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...