Necip Uysal'dan kötü haber

Necip Uysal'dan kötü haber

SPOR Haberleri

Siyah-Beyazlı takımın dün yaptığı idmanda sakatlanan Necip Uysal'ın derbide forma giyemeyeceği ve en az 1 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Necip Uysal'ın çekilen MR sonucu sağ uyluk arka adalesinde Tip 3A yırtık tespit edildi. Sağlık ekibimiz tarafından oyuncumuzun tedavisine başlandı" ifadeleri kullanıldı. Necip'ten gelen kötü haberle sarsılan Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un iyileşmesi ve oynayabilecek duruma gelmesi ile teselli buldu. Teknik direktör Şenol Güneş'in yıldız futbolcu ile ilgili kararı bugün vereceği öğrenildi.

GALİBİYET PRİMİ 1.4 MİLYON TL
Beşiktaş yönetimi, Galatasaray'la oynayacakları derbi öncesi kesenin ağzını iyice açtı. Siyah-beyazlı idareciler, galibiyet için futbolculara 50'şer bin TL prim verme kararı aldı. Kartal, sahadan üç puanla ayrılması halinde ertesi gün oyuncuların hesabına toplamda 1.4 milyon TL yatırılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...