Radyocuya her yer stüdyo

Düzenleyen:
Radyocuya her yer stüdyo

GÜNDEM Haberleri

Gazetemizin yazarı Fatih Selek bu haftaki yazısında 'Radyocuya her yer stüdyo' konusunu ele aldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, geçen hafta radyocuları yemekte ağırlamış. İl  Başkanlığındaki toplantıya tam 84 radyocu katılmış. Davetliler “Tansu Çiller’den beri bizi nimetten sayan yoktu, medyada üvey evlat muamelesi görüyorduk” diyerek sevinçlerini ve ezikliklerini dile getirmişler.
Temurci ayırt etmeden her kesimden radyocuyu davet etmiş.
Meslek hastalığı bu ya… Mikrofonu eline alan bir türlü bırakmamış.
Bu yüzden 19.00’da başlayan toplantı gece yarısına kadar sürmüş.
Davet sahibi AK Parti olunca herkes “Evet” yarışına girmiş.
Talepler de havada uçmuş.
Star Artı FM’in patronu devletin Basın İlan Kurumundan gazetelere olduğu gibi radyolara da ilan verilmesini istemiş mesela.
Referandumda “Evet” dediklerini açıklayan Ekin Radyonun yöneticisi Çamlıca Verici Kulesinin muhtemel kiralarından peşin peşin şikâyetçi olmuş.
Kral FM’in Gezegen Mehmet’i, “hayır”ın da “evet”in de saygılı olduğunu söyleyince, bir radyocu lafı yapıştırmış: “Semazen gibisin bilader, hangi tarafa döneceğini haber ver ki başımız dönmesin!..” Bu gol gülüşmelere sebep olmuş.
Radyo D’nin kadın temsilcisi meseleyi mini eteğe ve şortlu kızlara bağlamış.
Hele yerel Müjde FM’in sahibi Mustafa Efe uzun âyet ve hadis tahlillerine girince sohbet sarpa sarmış. İşin ilginci bu radyocu Hristiyanmış ve salondaki en hararetli “evet”çiymiş.
TGRT FM’in Müdürü Ataullah Arvas mikrofonu alıp ev sahibine “Sahi sizin bizimle paylaşacaklarınız yok mu?” dediğinde arabanın bal kabağına dönüşme saati gelmiş. Hasılı ev sahibi de konuklar da bu etkinlikten çok memnun kalmış. Herkes evine mutlu mesut dağılmış.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...