Borsayı son 2 dakikada yıktılar

- Güncelleme:
Borsayı son 2 dakikada yıktılar

Ekonomi Haberleri

Dün gün boyu artıda hareket eden borsada işlemlerin tamamlanmasına iki dakika kala gelen yüklü satışlar kafaları karıştırdı.

Yurtdışı borsalardaki olumsuz havaya rağmen, gün boyu artıda hareket eden Borsa İstanbul, kapanış seansında bazı hisselere gelen sert satışlarla sarsıldı. Çarşamba gününü 76.880 puandan kapatan, dün de gün içerisinde 77.817 seviyesine kadar yükselen borsa, son iki dakikada başta Garanti Bankası, Akbank, İş Bankası C ve Koç Holding hisselerine gelen yüklü satışlarla günü yüzde 0,51'lik kayıpla 76.488'den kapattı. Gün içerisinde 8.46 liraya kadar yükselen Akbank, son dakikalarda gelen satışlarla 8.20 TL ile günü yüzde 2,38 düşüşle kapattı. Koç Holding ise gün içinde 9.64 TL'yi görmesine rağmen, kapanışta 9.30 liraya düştü. İkinci seansta 8.54 TL'ye kadar yükselen Garanti Bankası, son dakikalardaki satışlarla günü 8.40 ile yüzde 0,42'lik düşüşle kapattı. 5.96 TL'ye kadar yükselen İş Bankası da kapanışta 5.86 liraya indi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...