Sakatlar bile götürüldü

Düzenleyen:
Sakatlar bile götürüldü

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, ligde 2 maçta 5 puan kaybettiği Kayserispor ile bugün Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında karşılaşacak.

Fenerbahçe, ligde 2 maçta 5 puan kaybettiği Kayserispor ile bugün Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında karşılaşacak. Ligde zirvenin 12 puan uzağında kalan, Avrupa’dan elenen ve tutunacak tek dalı Ziraat Türkiye Kupası kalan sarı-lacivertliler, 4-5-6 Nisan’da oynanacak rövanş için avantaj arayacak. Ki sakatlığı süren kaleci Volkan Demirel başta olmak üzere kadroda düşünülmeyen formsuz isimler bile (27 futbolcu) kafileye alındı, maçın anlam ve önemi anlatıldı. Teknik direktör Dirk Advocaat’ın Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Kayserispor’un karşısına Fabiano-Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan - Mehmet, Josef - Lens, Alper, Volkan ve RvP 11’i ile çıkması bekleniyor.

STAT: Kadir Has SAAT: 20.30 
HAKEM: Ümit Öztürk YAYIN: ATV

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...