Levent Oran yataktan düştü

Düzenleyen:
Levent Oran yataktan düştü

MAGAZİN Haberleri

90'lı yıllarda yaptığı sert çıkışlarla adını duyuran Tv karakteri Levent Oran, ev kazası geçirdi.

Yataktan düşen Oran, acil ameliyata alındı.

Levent Oran'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri Onur Akay, Instagram sayfasından duyurdu.

"Levent Oran yataktan düşünce acil ameliyata alındı. Şu an ameliyattan çıkan arkadaşıma acil şifalar diliyorum."

Levent Oran yataktan düştü

LEVENT ORAN KİMDİR?

1960 yılında İstanbul’da doğan Oran, otoriter bir anne ve deniz subayı bir babanın oğlu olarak büyüdü. Dört kardeşlerdi ama üzerinde baskı oluşturan bu otorite, onun ailesine karşı en muhalif çocuk olmasına neden oldu. Gençlik yıllarında tiyatroya ilgi duydu ve bu alanda ilerlemeye çalıştı. Belki de içindeki şöhret olma hevesi de böyle başlamıştı. Oran, geçimini bir süre bankacılıktan kazandı; zaten tiyatroda da istediği başarıyı yakalayamamıştı. Bu yüzden rotasını tamamen televizyon ekranlarına çevirdi.

Oran, ömründe görmediği ünlülerin cenazelerine katılıp ekranda gözüküyor; akşam da tv’de kendisini izleyip mutlu oluyordu.

O da bunu sonuna kadar kullandı. Yolu bir şekilde, bazı programlara para karşılığı seyirci toplayan kişilerle kesişti ve katıldığı programlarda yaptığı ses getirecek yorumlarla da kendisini ön plana çıkarmayı başardı. Listelist / Dilek Üğüden

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...