Survivor'da bir ilk gerçekleşiyor! Yarışmacılar 'yemek konseyi' yapacak

Düzenleyen:
Survivor'da bir ilk gerçekleşiyor! Yarışmacılar 'yemek konseyi' yapacak

MAGAZİN Haberleri

Zorlu şartlarda adada yaşayan yarışmacılara Acun Ilıcalı müjdeyi verdi. İlk defa bildiğimiz ada konseyi yerine, yemek isimlerinin yazılacağı ve seyircinin oylayacağı bir konsey yapılacak.

Acun Ilıcalı, yarışmacıların önümüzdeki günlerde adada "yemek konseyi" yapacağını açıkladı.

YEMEKLERİ OYLAYACAKLAR

Reytinglerde son 3 yılın rekorunu kıran Acun Ilıcalı, Survivor'da ufak bir format değişikliğine gitmekten çekinmedi. Survivor'da ilk defa yarışmacılar kendi konseyini düzenleyecek. "yemek konseyi" adındaki konseyde yarışmacılar kendi seçtiği yemekleri seyircilere oylatacak ve seçilen yemek ödül olacak.

"BU SENE SÜRPRİZLER SENESİ"

"Öğrendiğim bazı şeyler var, bu sene sürprizler senesi olacak" diyen Acun Ilıcalı, konseyde yarışmacı ismi yerine yemek ismi yazılacağını açıklarken, yarışmacıların yüzündeki mutluluk kameralara yansıdı. Öte yandan Acun Ilıcalı, pozitif yönde gelişmelerin olacağının müjdesini vererek "İlklerin Survivor'ı" sloganına bağlı kalacaklarını anlattı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...