Fener kör topal

Düzenleyen:
Fener kör topal

SPOR Haberleri

Ligde 4 maçtır 3 puana hasret kalan sarı-lacivertliler, uzatmada Mehmet Topal’ın eline çarpan top sonrası bulduğu tartışmalı golle kazandı

Avrupa defterini kapatan, şampiyonluk rotasından sapan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi koşusunu güç bela da olsa sürdürdü. İkinci yarıda tek galibiyeti olan sarı-lacivertliler Osmanlıspor karşısında kan terlese de 3 puan almayı başardı. Maçın henüz 3. dakikasında Regattin’in üst direkte patlayan frikiği izleyenlere keyifli bir mücadele vadediyordu. 5’te Mehmet Topal’ın şutu Karcemarskas’ın eldivenlerine takıldı. 23’te Skrtel’in gol girişimine set çeken Litvanyalı file bekçisi, 35’te de Josef’in çabasını boşa çıkardı. 45’te ise Bifouma’nın derinlemesine pasında Ndiaye müsait pozisyonda zayıf bir vuruş yapınca Fabiano zorlanmadan topa hâkim oldu. İlk yarı tribünlerden yükselen “yönetim istifa” tezahüratlarıyla son buldu.
Fener uzatmada güldü
İkinci yarıda tempo tavan yaptı. Fenerbahçe, Ozan-Volkan değişikliğiyle vites yükseltti ama Osmanlıspor’un altta kalmaya niyeti yoktu. Aksine ilk fırsatları yakalayan konuk ekip oldu. Önce Regattin ardından Bifouma gole yaklaştı ama top ağlarla buluşmadı. 67’de ise Karcemarskas’tan inanılmaz kurtarışlar geldi. Tecrübeli kaleci önce Lens’in gol vuruşunu çeldi, dönen topta Fernandao’ya da vize vermedi. Advocaat, RvP ve Sow’u aynı anda sahaya sürerek kazanma arzusunu ortaya sererken, 86’da Volkan Şen’in gol girişimine set çeken yine Karce engel oldu. Ancak 90+1’de Mehmet Topal’ın arka direkte yaptığı sert vuruşa kimsenin yapacak bir şeyi yoktu: 1-0. Fenerbahçe tam 4 hafta sonra ligde maç kazandı.
    > M.Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...