Gezi eylemcilerinden ilk karar

Gezi eylemcilerinden ilk karar

GÜNDEM Haberleri

Taksim Gezi Parkı eylemcileri 7 bölgeye ayrılacek ve kritik kararı verecek

Taksim Dayanışma Platformu Gezi içinde 7 bölgede forum yapacak. Forumlarda herkes söz alacak ve Gezi Parkı için alınan karar yarın saat 10:00'da basın toplantısıyla açıklanacak.


Taksim Dayanışması'nın konuşmasından satır başları;
"Biz beraber karar alacağız. Buraya tek bir çakılmayacak. Parkımız park olarak kalacak. Topçu kışlası değil. Bugün kendi organizasyonumuzu kurma vaktidir.
Tüm gözaltıların serbest bırakılmasını istiyoruz. Tepkimiz Recep Tayyip Erdoğan'a dır. Biz barikatları zorladık. Biz gezi parkını ve Taksim'i kazandık. 15 gündür Gezi'de bekliyoruz.. Bu nedenle beraber karar vermek istiyoruz ve forumlar düzenleyeceğiz ve mücadelemizi nasıl devam ettireceğimize karar vereceğiz.
Yağmaya izin vermeyeceğiz burada 3'üncü köprü ve havalimanı'da konuşulacak.yeşil alanlarımızın katledilmesine izin vermeyeceğiz. kentler bizimdir. Forumları bugün 16:00'da başlatacağız. Yarın saat 10:00'da basın açıklamasıyla sonucu duyuracağız..."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...